Celler el Molí
Celler jove amb vins de gran qualitat situat als peus del turó de Collbaix a Monistrolet.
El Celler el Molí és un celler situat als peus del turó de Collbaix a Monistrolet. És un celler que es caracteritza per ser un celler jove, però que fa grans vins i que manté un equilibri entre la tradició i la modernitat. Cultiu Ecològic. A través de la Producció Ecològica, respecten al màxim el sòl, la flora i la fauna autòctones utilitzant només productes orgànics. El sòl es manté amb lleguminoses per evitar-ne l'erosió i alhora enriquir-los afavorint així els cicles orgànics. Sòl i Clima. L'excepcional microclima de la comarca permet el cultiu idoni de vinyes i oliveres. Al Pla de Bages gaudim d'un clima mediterrani de muntanya mitjana, amb pluges escasses i oscil·lació tèrmica anual bastant acusada. Les terres són principalment sòls franc-argilosos. Varietats: Ceps i Oliveres. Cultiven 30.000 ceps de les varietats: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Macabeu i Picapoll, autòctona; 8.000 oliveres de la varietat Arbequina, totes elles repartides en 18 hectàrees.