Cuina de mercat.
A la tardor és temps de bolets. Tot tipus de plats amb el bolet com ingredient principal.
El Restaurant Cal Miliu és situat al nucli de l’Estació de Rajadell, i gaudeix d’immillorables comunicacions, ja que es troba a un quilòmetre escàs de l’Eix Transversal (C-25), a la sortida 123.
Va obrir les seves portes l’any 1975 i des del primer dia ofereix cuina de mercat elaborada amb productes de primera qualitat, com les ja tradicionals patates emmascarades, els peus de porc guisats, els fesolets o el reconegut pica-pica de Cal Miliu.
Disposa de diverses sales tant pel que fa a grups reduïts com a grans celebracions de tot tipus: banquets, convencions i reunions d'empresa. També disposa d'una nova terrassa ajardinada per celebrar-hi tot tipus d'events.
Amb una àmplia varietat de plats típics de la gastronomia catalana així com també gran ventall de postres casolans, cuinats a l’estil casolà, i amb un tracte cordial i amable, el Restaurant Cal Miliu ha assolit una notorietat important al llarg dels anys.